Brood- en Tapasplanken

Brood- en Tapasplanken van afvalhout. Ik heb een aantal afwijkende pallets uit Vietnam weten te bemachtigen. Planken van 1,5mtr bij 16cm en ruim 2cm dik. Het is een tropische hardhout soort, welke het precies is, is mij niet bekend. Met wat andere (hard) houten planken, van verschillend formaat en kleur heb ik ook nog een paar voorbeelden gemaakt. Meer afbeeldingen vind je terug bij "Foto's".


Kerstbomen

In opdracht van een klant heb ik een 20-tal kerstboompjes gemaakt van pallethout tbv een Kerstpakket. De boompjes zijn rond de 35cm hoog en aan een zijde geverfd met schoolbordverf. Het hout, afkomstig van wegwerppallets, is aan de voorzijde onbehandeld. De boompjes zijn per stuk en in grotere aantallen verkrijgbaar. Ga hiervoor naar de webshop.


Het is weer volop Kerst, en de houten Kerstbomen voor in de kamer, gang of buiten zijn niet aan te slepen. Ze worden op maat gemaakt en kunnen op verzoek een kleuraccent krijgen zodat de boom gelijk geplaatst kan worden. Op de foto hiernaast is ook een "3D" te zien. Dit exemplaar is gemaakt van een oude lattenbodem die weg moest. Alle latten zijn in dezelfde stand te draaien zodat het ook nog eens makkelijk opgeborgen kan worden.

De prijzen voor deze bomen zijn op aanvraag, afhankelijk van de afmeting en eventuele kleur behandeling.