Thee serveer plankjes

YourDailyTeaCup.nl is een website waar je heel veel verschillende soorten thee en bijbehorende accessoires kunt kopen. Vanaf 1 maart 2020 is het niet alleen online verkrijgbaar maar ook in de nieuwe "theebeleveniswinkel" aan het Gedempte Zuiderdiep te Groningen. Ik heb een bestaand idee / ontwerp van YourDailyTeaCup gebruikt voor deze serveer plankjes. Het logo (100x100mm) heb ik met de laser ingebrand.. Een mooi resultaat... De plankjes zijn overigens ook te koop in de winkel van YourDailyTeaCup..


Bierkratjes

De oude "meters" bier waren aan vervanging toe, tijd voor wat nieuws. Omdat er vrij regelmatig meer dan 10 bier wordt besteld is het kunnen stapelen van de meters wel belangrijk.. Wat is er nu beter te stapelen dan een bierkrat... Deze kratjes zijn gemaakt van afvalhout en voorzien van "oude" logo's van Heineken.


Bitterballen serveren

Bij vv HS'88 zijn ze overgestapt naar nieuwe (kwaliteits) bitterballen. Om er een echte beleving van te maken worden ze geserveerd in mini frituurmandjes met losse bakjes voor de saus.  Het serveren bleek alleen wat lastig.. 

Van een paar ruwe eikenplanken een paar "serveerplanken" gemaakt met uitsparingen voor de bakjes en het frituurmandje...  De planken zijn licht gebrand en behandeld met druivenpitolie. 


Brood- en Tapasplanken

Brood- en Tapasplanken van afvalhout. Ik heb een aantal afwijkende pallets uit Vietnam weten te bemachtigen. Planken van 1,5mtr bij 16cm en ruim 2cm dik. Het is een tropische hardhout soort, welke het precies is, is mij niet bekend. Met wat andere (hard) houten planken, van verschillend formaat en kleur heb ik ook nog een paar voorbeelden gemaakt. Meer afbeeldingen vind je terug bij "Foto's".


Kerstbomen

In opdracht van een klant heb ik een 20-tal kerstboompjes gemaakt van pallethout tbv een Kerstpakket. De boompjes zijn rond de 35cm hoog en aan een zijde geverfd met schoolbordverf. Het hout, afkomstig van wegwerppallets, is aan de voorzijde onbehandeld. De boompjes zijn per stuk en in grotere aantallen verkrijgbaar.


Het is weer volop Kerst, en de houten Kerstbomen voor in de kamer, gang of buiten zijn niet aan te slepen. Ze worden op maat gemaakt en kunnen op verzoek een kleuraccent krijgen zodat de boom gelijk geplaatst kan worden. Op de foto hiernaast is ook een "3D" te zien. Dit exemplaar is gemaakt van een oude lattenbodem die weg moest. Alle latten zijn in dezelfde stand te draaien zodat het ook nog eens makkelijk opgeborgen kan worden.

De prijzen voor deze bomen zijn op aanvraag, afhankelijk van de afmeting en eventuele kleur behandeling.